Henry Manni jatkaa tsemppilähettiläänä

16.1.2018Ratakelaaja Henry Manni jatkaa Invalidiliiton ja Validia Asumisen tsemppilähettiläänä. Yhteistyön tavoitteena on Mannin esimerkin avulla nostaa esille yhdenvertaisuutta, liikuntavammaisuutta ja esteettömyyttä.

Yhteistyö alkoi keväällä 2017, ja vuoden 2016 Rion paralympialaisissa pronssimitalin voittanut Manni vieraili Invalidiliiton tapahtumissa ja lukuisissa Validia Asumisen yksiköissä ympäri Suomea.

– Yhteistyö on sujunut loistavasti, ja haluamme ehdottomasti jatkaa sitä, Invalidiliiton pääjohtaja Petri Pohjonen sanoo.

– Erityisesti meitä on ilahduttanut se, että Henkka on tullut lähelle meidän asiakkaidemme ja henkilökuntamme arkea ja tuonut konkreettisesti iloa, kertoo Validia Asumisen toimitusjohtaja Päivi Harmaakorpi.

Invalidiliiton ja Mannin yhteistyö sai viime vuonna myös Vuoden vaikuttaja -palkinnon Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n Foorumissa. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 40 erilaista projektia. Mannin ja Invalidiliiton yhteistyön perustana ovat Invalidiliiton ja Henryn aidosti yhteiset tavoitteet sekä visio esteettömän ja yhdenvertaisen Suomen edistämiseksi. Yhteistä visiota toteutetaan konkreettisilla teoilla - hyvän tekemisellä yhdessä.


h_p.png : 3518 kB

Takaisin listaukseen