Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus

Palveluasuminen Validia-kodissa on turvallinen ratkaisu esimerkiksi omaishoitajien vapaapäivien ja loman ajaksi. Tarjoamme esteettömät tilat sekä vapauden valita missä suhteessa tarvitaan asumiseen lisäturvaa, huolenpitoa tai itsenäisyyttä.

Hengähdä hetki – me huolehdimme. Validia-kotien omaishoidon lomituksessa ikäihminen voi asua muutaman päivän tai pidemmän aikaa, jotta omaishoitaja voi levätä ja hoitaa omaa jaksamistaan. Validia-kodissa on turvallista asua, sillä apu on aina lähellä, kellon ympäri.

Kalustettuun lomitusasuntoon on helppo tulla asumaan ja esteettömässä asunnossa myös apuvälineitä käyttävä pääsee liikkumaan vaivattomasti. Koska palveluiden tarve on jokaisella erilainen, sovimme palveluista aina asiakaskohtaisesti.

Validia-kodin viihtyisyyttä lisää muiden asukkaiden seura ja mukava tekeminen. Asiakas voi osallistua yhteisiin hetkiin ja olla mukana toiminnassa oman jaksamisen mukaan.

Näin saat määräaikaisasumisen ja omaishoidon lomituksen käyttöösi

Ota yhteys Validia-toimipisteeseen. Kustannuksista huolehditaan joko kunnan myöntämällä maksusitoumuksella tai palveluseteleillä. Asiakas voi maksaa palvelun myös itse.