Kotihoito – kotipalvelua ja sairaanhoitoa sovitusti

"Kotihoidon henkilöstö on ammattitaitoista ja huolehtivaa.”
”Validia Asumisen palvelu on joustavaa ja he kantavat vastuun työstään.”
”Korvaamatonta apua, joka järjestyi tarpeisiimme pikaisesti.”
”Lämminhenkistä ja ystävällistä!”


Asiakkailtamme ja omaisilta saatua palautetta


Kotihoito tuo hoivaa ja huolenpitoa omaan kotiin. Se antaa tukea arkipäivän askareisiin ja auttaa asumaan kotona itsenäisesti, mutta turvallisesti.

Kotihoitomme koostuu kotipalvelusta sekä kotisairaanhoidosta. Etukäteen sovitut palvelukäynnit sisältävät kokonaisvaltaista hoivaa, huolenpitoa ja tukea itsenäiseen asumiseen.


Kotipalvelukäyntiimme kuuluu yleinen kodin viihtyisyydestä huolehtiminen sekä avustaminen peseytymisessä, pukeutumisessa ja ruoanlaitossa. Käynnin aikana vaihdetaan kuulumiset ja keskustellaan, samalla työntekijämme seuraa asiakkaan yleisvointia. Kotipalveluumme kuuluu myös asiointiapua esim. kaupassa ja postissa käymiseen.


Kotisairaanhoito voi olla tarpeen säännöllisesti tai sitä voi tilata esimerkiksi leikkaustoipilaan avuksi. Käynnin aikana sairaanhoitajamme tarkistaa voinnin ja tekee myös lääkärin ohjeiden mukaisesti sovittuja toimenpiteitä, kuten näytteiden ottoa, haavan hoitoa ja lääkkeiden jakoa.

Muutamalla paikkakunnalla on saatavilla myös Turvallisen Asumisen palvelukokonaisuus, jossa kotihoidon oheen voi liittää oman tarpeen mukaan erilaisia lisäpalveluita.

Näin saat kotihoidon käyttöösi

Ota yhteys asiakaspalveluumme 020 33 1200 tai suoraan kotisi lähellä sijaitsevaan Validia-toimipisteeseen, joka tarjoaa kotihoitopalvelua. Keskustelemme tarpeistasi ja sovimme yhdessä kotihoitokäyntien määrästä ja niiden sisällöstä.

Kotihoidon voi maksaa kunnan myöntämällä maksusitoumuksella tai palvelusetelillä, tai asiakas voi maksaa palvelun myös itse. Itse maksaville asiakkaille palvelumme on arvonlisäverotonta ja lisäksi asiakas voi tehdä siitä kotitalousvähennyksen verotuksessa. Katso lisää www.vero.fi