Ateriapalvelu – nauti maistuvista hetkistä

Ateriapalvelun kautta voit tilata kaikki päivän ateriat. Voit nauttia ateriat yksikön yhteisissä tiloissa, vaikka yhdessä vieraidesi kanssa. Meiltä voit myös tilata herkulliset tarjoilut omiin juhlatilaisuuksiisi. Muutamissa yksiköissämme voit tilata ateriapalvelun kautta päivän ateriat jopa kotiin tuotuina.

Ateria- ja kahvilapalvelut ovat saatavilla suurimmassa osassa Validia-taloja ja Validia-koteja vuoden jokaisena päivänä. Ateriapalvelusta voit tilata kaikki päivän ateriat aamupalasta yöpalaan tai vain osan aterioista. Meiltä saat niin aamupalan, lounaan, päivällisen, iltapalan, yöpalan kuin kahvitarjoilunkin. Huomioimme palvelussamme myös erityistarpeet, kuten rakennemuunnellun ruuan ja erityisruokavaliot. Tarvittaessa toteutamme ravitsemushoitoa.

Painotamme ateriapalvelussa ravitsemuksellisuutta ja suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita sekä luomutuotteita. Tarjottavat ruuat kunnioittavat perinteistä suomalaista kotiruokailukulttuuria, mutta valikoimissamme on myös uusia tuulahduksia maailmalta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi suunnittelussa ja toteutuksessa vuodenaikojen sesongit ja erityispäivät sekä toteuttaa viikoittain asiakkaiden toiveita esimerkiksi paikallisista erikoisuuksista.

Myös asukkaiden omaiset tai satunnaiset kävijät voivat piipahtaa lounaalle ruokailutiloihimme kohtuulliseen lounashintaan.

Tutustu ruokalistaamme tästä.

Näin saat ateriapalvelun käyttöösi

Ota yhteys ateriapäällikkö Erja Ruuttilaan, p. 040 837 9061 tai lähimmän ateriapalvelua tarjoavan Validia-toimipisteen palveluesimieheen. Sovimme kanssasi, millaisen ateriakokonaisuuden haluat säännöllisesti, nautitko ateriasi paikan päällä vai toimitammeko ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Ateriapalvelun voi maksaa kunnan myöntämällä maksusitoumuksella tai asiakas voi maksaa palvelun myös itse.

Tutustu Oiva-elintarvikevalvonnan raportteihin