Päivätoiminta – tavoitteellista ja mukavaa tekemistä

Validia Asumisen päivätoiminnassa lisäät vauhtia päivääsi! Järjestämme arkisin monipuolista toimintaa vammaisille henkilöille. Suunnittelemme toimintaa aina yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Oletko sinä kiinnostunut kokkauksesta, käsillä tekemisestä, retkeilystä? Tule mukaan osallistumaan, suunnittelemaan ja järjestämään toimintaa yhteisten toiveiden pohjalta. Toimimme pienryhmissä, joita voidaan muodostaa asiakkaiden kiinnostuksen mukaan, kävijöiden määrästä riippuen.

Yhteisöllisyys ja hyvä arki

Teemme yhteistyössä asiakkaan kanssa jokaiselle henkilökohtaisen suunnitelman ja tavoitteet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme panostaa aitoon vuorovaikutukseen, heiltä saa tukea ja asiantuntemusta arjen eri tilanteisiin. Turvallisessa ryhmässä on helppo tuoda omia näkemyksiä esiin ja vertaistuki auttaa arjen jaksamisessa.

Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen esteettömissä tiloissa ympäri Suomen. Toimintamme on mukavaa ja leppoisaa – ja tauotkin ovat paikallaan. Tiloista löytyy myös lepotila ja tilava WC. Paikkakunnan mahdollisuudet huomioiden kesäisin olemme paljon ulkona ja esimerkiksi grillaamme. Teemme myös retkiä ja käymme esim. näyttelyissä ja elokuvissa. Lisäpalveluina tarjoamme paikasta riippuen esimerkiksi saunotus-, ateria- tai neuvontapalveluja.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Pääsääntöisesti asiakkaan kunta maksaa palvelun, joten olethan yhteydessä kotikuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuutta tulla Validia Asumisen päivätoimintaan. Osassa kunnissa päivätoiminnan voi maksaa myös palvelusetelillä. Voit myös maksaa palvelun itse. Ota silloin yhteyttä suoraan sinua lähellä olevaan Validia-toimipisteeseen, jossa järjestetään päivätoimintaa.

Kysy lisää lähimmästä päivätoiminnan pisteestä ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä!