Helsinki, Pasilan Validia-päivätoiminta

Validia Asuminen järjestää Pasilassa arkisin mielenkiintoista, tavoitteellista toimintaa vammaisille henkilöille. Päivätoiminnan ryhmät on jaettu asiakkaiden kiinnostusten mukaan ja toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. Tule mukaan Pasilan toimintaan ja saat päivääsi paljon uutta tekemistä!

Oletko sinä kiinnostunut kokkauksesta, käsillä tekemisestä, leffoista, musiikista, uusista ideoista ja hauskasta seurasta? Tule mukaan Pasilan toimintaan ja ruvetaan järjestämään asioita yhteisten toiveiden pohjalta.

Käytössämme on mm. verstas ja lasinpolttouuni ja keittiö. Toimintamme on todella monipuolista: teemme juttuja musavisasta dadarunouteen, betonitöistä sokerimaalaukseen. Hyödynnämme töissämme paljon kierrätysmateriaaleja – meidän käsissämme moni roska saa uuden elämän taideteoksena tai käyttötavarana. Teemme myös retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin ja käymme vaikka leffassa yhdessä.

Uudet pienryhmäpajat keskiviikkoisin! Kysy lisää ohjaajiltamme.


Kesällä ulkoillaan paljon ja pelaillaan esim. mölkkyä. Sen lisäksi ,että meillä tapahtuu, saat myös pitää taukoja päivän aikana. Luonnollisesti lounas on yhteinen hetkemme, josta on mukava nauttia hyvässä seurassa.

Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen tiloissa Itä-Pasilassa. Tilat ovat esteettömät ja valoisat. Meiltä löytyy myös lepotila ja tilava WC. Kulkuyhteydet ovat hyvät: meille pääset niin junalla, ratikalla kuin busseilla.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä! Pääsääntöisesti asiakkaan kunta maksaa palvelun, joten ole yhteydessä myös kotikuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuutta tulla Pasilaan. Toki voit myös ostaa palvelun itse.


Yhteystiedot

Pasilan Validia-päivätoiminta,
Kumpulantie 1 A, 6. krs, 00520 Helsinki

etunimi.sukunimi@validia.fi

Pääkaupunkiseudun päivätoiminnan palveluesimies
Sannamari Männikkö p. 044 765 3632

Päivätoiminnan ohjaajat
p. 044 765 0755

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200

Päivätoiminta on kesätauolla ajalla 9.7-31.7.2018

Map