Kajaanin Validia-päivätoiminta

Järjestämme Kajaanissa vammaisille aikuisille tavoitteellista ja asiakaslähtöistä ryhmätoimintaa arkisin, maanantaista torstaihin. Asiakkaat käyvät päivätoiminnassa sovitusti 1–4 päivänä viikossa.

Luova toiminta, kuten musiikki, elokuvat, runot ovat tärkeä osa päivätoimintaamme. Teemme myös luovia muistiharjoituksia ja harrastamme liikuntaa – jumppaa, keilausta ja erilaisia pelejä. Naisten terveysryhmässä leivomme ja kokkaamme asiakkaiden toiveita kuunnellen. Vuodenaikojen vaihtelu näkyy kädentaitojen teemoissa. Teemme ajankohtaan sopivia kädentöitä, kankaanpainanta- ja ompelutöitä ja tutustumme esimerkiksi erilaisiin maalaustekniikoihin. Teemme pienimuotoisesti retkiä lähistöllä oleviin kohteisiin. 

Vertaistuki ja sosiaaliset kontaktit ovat tärkeä osa päivätoimintaa. Mukana on aina ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka ohjaa ryhmän toimintaa ja huolehtii toiminnan tavoitteellisuudesta. Henkilökuntamme hallitsee myös vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät ja osaa kohdata jokaisen asiakkaan. Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen tiloissa, joissa on mahdollisuus myös maksulliseen ruokailuun.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Päivätoimintaan pääset kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai palvelusetelillä.Voit maksaa palvelun myös itse. Hakemiseen liittyvissä asioissa opastavat kotikunnan sosiaalityöntekijät tai voit ottaa yhteyttä myös suoraan Kajaanin Validia-päivätoimintaan.Yhteystiedot

Kajaanin Validia-päivätoiminta
Kasakankuja 4, 87100 KAJAANI

etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Mirjami Kotka p. 044 3650 776

Päivätoiminnan ohjaaja
p. 044 554 5201

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200