Kokkolan Validia-päivätoiminta

Validia Asuminen järjestää arkisin monipuolista ja tavoitteellista päivätoimintaa Kokkolan Validia-talossa Koivuhaassa. Päivätoiminta on suunnattu aikuisille vammaisille henkilöille. Toimintaa suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Päivätoiminnassa vallitsee rauhallinen ja lämmin yhteenkuuluvuuden ilmapiiri. Mukava, ammattitaitoinen henkilökunta ohjaa toimintaa ja muista päivätoiminnan kävijöistä saat seuraa ja vertaistukea. Päivätoimintaan voi osallistua 1–5 kertaa viikossa.

Päivätoiminta sisältää aamupäivän ryhmätoimintaa, lounastauon ja iltapäivän ryhmätoimintaa. Ryhmät on jaettu asiakkaiden kiinnostusten mukaan. Yhdessä juodaan iltapäiväkahvit ja herkutellaan leivontaryhmän aikaansaannoksilla. 

Ryhmien aiheita ovat luova toiminta, leipominen, ruokaryhmät, liikunta, hemmotteluhetket, keskustelut, musiikki, pelit ja visailut. Asiakkaiden toiveita kuunnellen teemme retkiä lähialueella kuukausittain. Olemme käyneet lähitilalla kotieläimiä katsomassa, marjatilalla marjastamassa, kirpputoreilla, teatterissa sekä kesäisin olemme tehneet pidemmän, yhdessä sovitun reissun.

Meillä on toimivat ja esteettömät tilat, joista löytyy lepotila. Validia-talossa on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Neuvomme sinua mielellämme.

Palvelun piiriin pääsee kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Päivätoimintakäynnit voi myös kustantaa itse. Tiedustele lisää päivätoiminnan palveluesimieheltä.

Yhteystiedot

Kokkolan Validia-päivätoiminta
Metsonkuja 8,
67800 Kokkola

etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Mervi Kauppinen p. 044 765 0760

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200