Oulun Validia-päivätoiminta

Järjestämme Oulussa vammaisille aikuisille tavoitteellista ja asiakaslähtöistä ryhmätoimintaa arkisin, maanantaista perjantaihin. Asiakkaat käyvät päivätoiminnassa sovitusti 1–5 päivänä viikossa.

Kiinnostaako sinua musiikki tai visailut, haluaisitko tehdä taidetta vai onko ehkä kokkailu sinun juttusi? Päivätoimintamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja keittiö- ja leivontaryhmistä kädentaitoihin ja ohjattuun rentoutukseen. Meillä voit osallistua esimerkiksi taideryhmiin, harrastaa elokuvia, musiikkia ja visailuja tai pelata ja viettää takkailtoja yhdessä. Teemme myös retkiä eri paikkoihin, kuten keilahalliin, museoihin, luontoon ja muihin asiakkaidemme toivomiin kohteisiin.

Vertaistuki ja sosiaaliset kontaktit ovat tärkeä osa päivätoimintaa. Mukana on aina ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka ohjaa ryhmän toimintaa ja huolehtii toiminnan tavoitteellisuudesta. Henkilökuntamme hallitsee myös vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät ja osaa kohdata jokaisen asiakkaan. Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen tiloissa, joissa on mahdollisuus myös maksulliseen ruokailuun.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Päivätoimintaan pääset kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Voit maksaa palvelun myös itse. Hakemiseen liittyvissä asioissa opastavat kotikunnan sosiaalityöntekijät tai voit ottaa yhteyttä myös suoraan Oulun Validia-päivätoimintaan.Yhteystiedot

Oulun Validia-päivätoiminta
Kaislatie 1 A, 90150 Oulu

etunimi.sukunimi@validia.fi

Päivätoiminta
p. 044 551 2436

Päivätoiminnan ohjaaja
 p. 044 765 1488

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200