Rovaniemen Validia-päivätoiminta

Järjestämme Rovaniemellä vammaisille aikuisille tavoitteellista ja asiakaslähtöistä ryhmätoimintaa arkisin, maanantaista perjantaihin. Asiakkaat käyvät päivätoiminnassa sovitusti 1–5 päivänä viikossa.

Päivätoimintamme tarjoaa mukavaa ja monipuolista tekemistä kädentaidoista ja taideryhmistä ohjattuun rentoutukseen. Meillä voit myös osallistua vaikkapa keittiö- ja leivontaryhmiin, harrastaa elokuvia, musiikkia ja visailuja tai pelata ja viettää takkailtoja yhdessä. Teemme myös retkiä erilaisiin kohteisiin. Vuodenaikojen vaihtelu ja pohjoinen luonto rytmittävät kaikkea toimintaamme.

Vertaistuki ja sosiaaliset kontaktit ovat tärkeä osa päivätoimintaa. Mukana on aina ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka ohjaa ryhmän toimintaa ja huolehtii toiminnan tavoitteellisuudesta. Henkilökuntamme hallitsee myös vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät ja osaa kohdata jokaisen asiakkaan. Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen tiloissa, joissa on mahdollisuus myös maksulliseen ruokailuun.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Päivätoimintaan pääset kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Voit maksaa palvelun myös itse. Hakemiseen liittyvissä asioissa opastavat kotikunnan sosiaalityöntekijät tai voit ottaa yhteyttä myös suoraan Rovaniemen Validia-päivätoimintaan.


Yhteystiedot

Rovaniemen Validia-päivätoiminta
Pohjolankatu 14-16, 96100 Rovaniemi

etunimi.sukunimi@validia.fi


Palveluesimies
Kristiina Mustonen p. 044 342 1405

Päivätoiminnan ohjaajat
Marke Nokelainen-Uski p. 040 836 5140
Jenni Oja p. 040 836 5140

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200