Tampere, Hervannan Validia-päivätoiminta

Järjestämme tavoitteellista ohjattua ryhmätoimintaa vaikeavammaisille henkilöille arkisin klo 9–15. Toimintamme perustuu asiakkaiden omiin toiveisiin sekä tavoitteisiin. Vaihteleva ja mielekäs toiminta tuo sisältöä arkeen ja tukee toimintakykyä.

Päivätoiminta tarjoaa paljon uusia kokemuksia, kontakteja ja vertaistukea. Asiakkaat käyvät meillä säännöllisesti 1–5 kertaa viikossa.

Päivätoiminnassa kokeilemme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusia menetelmiä sekä toimintatapoja. Moniammatillisen tiimin ansiosta innovatiivisuus on vahva elementti toiminnassamme ja sen suunnittelussa. Asiakkaiden sekä työntekijöiden luovien ajatuksien lisäksi konsultoimme ulkopuolisia ammattilaisia tuomaan toimintaamme lisää variaatioita. Toiminnassa tehdään myös vierailuja sekä retkiä usein erilaisiin kohteisiin.

Päivätoimintamme on muuttanut uusiin tiloihin omaan rakennukseen keväällä 2015 ja täältä nyt katsomme maailmaa yhdessä. Olemme laittaneet porukalla pihaa ja paikkoja kuntoon, aloitettu bänditoimintaa sekä vietetty pihajuhlia ikiomalla pihamaallamme.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Ota yhteyttä päivätoimintaamme ja pyydä kuluva ohjelma nähtäväksi – katsotaan millaisia sinua kiinnostavia ryhmiä meiltä löytyy!

Palvelun piiriin pääsee kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä palvelusetelillä. Päivätoimintakäynnit voi myös kustantaa itse. Tiedustele lisää päivätoiminnan palveluesimieheltä.

hervanta_luova_toiminta_mg_3352.jpg : 131 kB

Yhteystiedot

Hervannan Validia-päivätoiminta,
Orivedenkatu 10, 33720 Tampere
etunimi.sukunimi@validia.fi

Päivätoiminnan palveluesimies
p. 050 567 2341

Ohjaajat
p. 040 659 1543

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200

Map