Tampereen Validia-talon päivätoiminta

Järjestämme tavoitteellista ohjattua ryhmätoimintaa vaikeavammaisille henkilöille arkisin klo 9–15. Toimintamme perustuu asiakkaiden omiin toiveisiin sekä tavoitteisiin. Vaihteleva ja mielekäs toiminta tuo sisältöä arkeen ja tukee toimintakykyä.

Päivätoiminta tarjoaa paljon uusia kokemuksia, kontakteja ja vertaistukea. Asiakkaat käyvät meillä säännöllisesti 1–5 kertaa viikossa.

Päivätoiminnassa kokeilemme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusia menetelmiä sekä toimintatapoja. Moniammatillisen tiimin ansiosta innovatiivisuus on vahva elementti toiminnassamme ja sen suunnittelussa. Asiakkaiden sekä työntekijöiden luovien ajatuksien lisäksi konsultoimme ulkopuolisia ammattilaisia tuomaan toimintaamme lisää variaatioita. Toiminnassa tehdään myös vierailuja sekä retkiä usein erilaisiin kohteisiin.

Päivätoimintamme käytössä on isot esteettömät tilat ja wc:t, keittiö, lepomahdollisuus, oma piha, kädentaitopaja, kuntosali, musiikkivälineistöä ja paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Ota yhteyttä päivätoimintaamme ja pyydä kuluva ohjelma nähtäväksi – katsotaan millaisia sinua kiinnostavia ryhmiä meiltä löytyy!

Palvelun piiriin pääsee kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä palvelusetelillä. Päivätoimintakäynnit voi myös kustantaa itse. Tiedustele lisää päivätoiminnan palveluesimieheltä.

Yhteystiedot

Tampereen Validia-talon päivätoiminta,
Ritakatu 7 B, 33530 Tampere
etunimi.sukunimi@validia.fi

Päivätoiminnan palveluesimies
Toni Patrikainen p. 050 567 2341

Ohjaajat
p. 040 659 1539

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200

Map