Vaasan Validia-päivätoiminta

Validia Asuminen järjestää monipuolista ja tavoitteellista päivätoimintaa Vaasan Validia-talossa Käsityöläiskadulla. Toiminta on kaksikielistä. Päivätoiminta on suunnattu aikuisille vammaisille henkilöille. Toimintaa suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Päivätoiminnassa vallitsee rauhallinen ja lämmin yhteenkuuluvuuden ilmapiiri. Mukava, ammattitaitoinen henkilökunta ohjaa toimintaa ja muista päivätoiminnan kävijöistä saat seuraa ja vertaistukea. Päivätoimintaan voi osallistua 1–5 kertaa viikossa.

Päivätoiminta sisältää aamupäivän ryhmätoimintaa, lounastauon ja iltapäivän ryhmätoimintaa. Ryhmien aiheita ovat luova toiminta, kokkaus, liikunta, musiikki, pelit ja visailut, rentoutus ja hyvän mielen arki, joka sisältää esimerkiksi suurten suomalaisten elämän historiaan tutustumista ja yhdessäoloa. Toimintaamme kuuluu myös miesten oma ryhmä ja muistiryhmä sekä elokuvakerho. Liikuntaa harrastamme monipuolisesti Botniahallissa.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen teemme retkiä teatteriin, museoihin, Raippaluotoon grillaamaan, ostoksille, ruokailemaan kaupungille ja kirpputoreille. Meillä vierailee säännöllisesti myös kaverikoiria. Kesäisin piha-alue tarjoaa mahdollisuuden järjestää toimintaa ulkona. 

Meillä on toimivat ja esteettömät tilat, joista löytyy lepotila. Toisinaan keittiöryhmä kokoontuu läheisessä Palosaaren Validia-talossa, jossa on uudet keittiötilat. Päivätoiminnassa tarjotaan päiväkahvit ja lounaan voi nauttia Validia-talossa omakustanteisesti.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Neuvomme sinua mielellämme.

Palvelun piiriin pääsee kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Päivätoimintakäynnit voi myös kustantaa itse. Tiedustele lisää päivätoiminnan palveluesimieheltä!

Yhteystiedot

Vaasan Validia-päivätoiminta

Käsityöläiskatu 10-14,
65200 Vaasa

etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Raija Rapo p. 044 765 1451

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme
p. 020 33 1200