Hämeenlinna, Kaurialan Validia-koti

Kaurialan Validia-koti Parolantiellä on viihtyisä talo, jonka asukkaat saavat apua arjessaan tarpeen ja kuntoisuuden mukaan.

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, hämeenlinna, kaurialan validia-koti, esteetön, julkisivu, parvekkeet ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, hämeenlinna, kaurialan validia-koti, esteetön, julkisivu, parvekkeet

Palvelut

Kaurialan Validia-koti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille vanhuksille. Henkilökunta huomioi yksilölliset tarpeet ja tukee jokaisen asukkaan toimintakykyä – hyvinvointia ja huolenpitoa unohtamatta. Validia-kodin palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Haluamme mahdollistaa asukkaillemme mielekkään ja myönteisen elämän Kaurialan Validia-talossa. Järjestämme saattohoitopalveluja elämän lopputaipaleen tueksi.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Talon lounasravintola Ruokasali palvelee myös talon ulkopuolisia asiakkaita ma–su klo 11–13.

Kampaaja ja jalkahoitaja tarjoavat asukkaille palveluitaan tilauksesta kaksi kertaa kuukaudessa.

Lisätietoa Kaurialan Validia-kodin palvelujen sisällöstä

Palvelut Validia-kodissa

Palveluasuminen


Kotiin vietävät palvelut

Turvallisen Asumisen palvelut

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Tietoa talosta

Kaurialan Validia-koti on 22 asukkaan kerrostalo, jonka kolmannessa kerroksessa sijaitsee muistisairaille asiakkaille tarkoitettu kodikas ryhmäkoti. Ryhmäkodissa yhden hengen huoneita on 7 ja kahden hengen huoneita yksi. Jokaisen huoneen yhteydessä on tilava kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 21–31 m².

Talon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on myös 12 valoisaa ja tilavaa palveluasuntoa. Asunnot ovat kaksioita tupakeittiöllä, kooltaan 41,5–62,5 m² ja ne sopivat hyvin myös pariskunnille. Osassa asunnoista on myös oma sauna ja parveke. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee viihtyisä lounasravintola Ruokasali.

Asukkaiden käytössä on olohuone, ruokasali, saunaosasto ja vehreä, aidattu piha. Järjestämme talossa päivittäin viriketuokioita, tuolijumppaa ja ulkoilua, joihin asukkaat voivat osallistua oman jaksamisensa mukaan. Ruokasali on käytettävissä ilta-aikaan myös asukkaiden omien, pienten tilaisuuksien, kuten kokousten ja juhlien järjestämiseen.

Sijainti ja alueen palvelut

Kaurialan Validia-koti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kaurialan kaupunginosassa, josta Hämeenlinnan keskustaan on matkaa n. 1 km. Lähin ruokakauppa sijaitsee tien toisella puolella, kioski ja postipalvelut löytyvät n. 400 m päästä.

Vapaat asunnot

Katso Kaurialan Validia-kodin vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta. Asukkaaksi voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Lisätietoja voit kysyä Kaurialan Validia-kodista.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Yhteystiedot

Kaurialan Validia-koti,
Parolantie 22,
13130 Hämeenlinna
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Päivi Nikola p. 045 679 2136

24/7 hoitajat
p. 040 659 1418


Map