Hämeenlinna, Larin Kyöstin Validia-koti

Larin Kyöstin kadulla sijaitseva Validia-koti tarjoaa yksilöllistä, laadukasta ja kodinomaista asumispalvelua ikäihmisille.

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, hämeenlinna, larin kyöstin validia-koti, esteetön, julkisivu, parvekkeet ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, hämeenlinna, larin kyöstin validia-koti, esteetön, julkisivu, parvekkeet

Palvelut

Larin Kyöstin Validia-koti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Validia-kodin palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Haluamme luoda asukkaille kodinomaisen ja virikkeellisen asuinympäristön, joka mahdollistaa mielekkään ja myönteisen elämän. Meille on tärkeää huomioida asukkaidemme yksilölliset tarpeet ja luoda turvalliset puitteet itsenäiseen asumiseen. Kaiken teemme hyvässä yhteistyössä asukkaiden ja omaisten kanssa.

Talossa voi asua myös määräaikaisesti, esimerkiksi omaishoidon lomituksen ajan.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Larin Kyöstin Validia-kodin palvelujen sisällöstä

Palvelut Validia-kodissa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja
omaishoidon lomitus

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Tietoa talosta

Larin Kyöstin Validia-kodissa on 30 asuntoa, joissa on yhteensä 33 asukaspaikkaa. Asunnot ovat 19–47 m² tupakeittiöllä varustettuja yksiöitä ja kaksioita, vuokra alk. 15,59 €/ m². Lähes kaikissa asunnoissa on tilava, lasitettu parveke. Kaksiot sopivat hyvin myös pariskunnille. Myös omaisilla on mahdollisuus yöpyä asunnoissa.

Jokaisessa kerroksessa on viihtyisä oleskelutila asukkaille ja omaisille. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee ruokasali ja tilava saunaosasto. Talossamme on viihtyisä, aidattu takapiha joka soveltuu hyvin liikuntaesteisille ja muistisairaille. Piha-alueella on grilli, pöytäryhmät ja keinu mukavaa oleskelua varten. Henkilökuntamme käy ulkoilemassa asukkaiden kanssa ja järjestää asukkaille viriketuokioita.

Sijainti ja alueen palvelut

Larin Kyöstin Validia-koti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kaurialan kaupunginosan sydämessä, josta Hämeenlinnan keskustaan on matkaa n. 1 km. Tiiriön alueen monipuoliset palvelut sijaitsevat talon läheisyydessä.

Vapaat asunnot

Katso Larin Kyöstin Validia-kodin vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta. Asukkaaksi voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Lisätietoja voit kysyä Larin Kyöstin Validia-kodista.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö.

Yhteystiedot

Larin Kyöstin Validia-koti
Larin Kyöstin katu 29,
13130 Hämeenlinna
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Niina Laiho p. 044 765 1441

24/7 hoitajat
p. 040 868 1450 ja 040 868 1451


Map