Hämeenlinnan Validia-koti

Hämeenlinnan Validia-koti tarjoaa turvallista ja viihtyisää asumista ikäihmisille oman kodin rauhassa. Uudehko talo, hyvin suunnitellut asunnot ja viihtyisä ympäristö luovat mukavat puitteet asumiselle.

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, hämeenlinnan validia-koti, esteetön, julkisivu ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, hämeenlinnan validia-koti, esteetön, julkisivu, parvekkeet

Palvelut

Hämeenlinnan Validia-koti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Validia-kodin palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Painotamme toiminnassamme kunkin asukkaan yksilöllisiä tarpeita ja mahdollisuuksia. Ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon kautta palveluasuminen mahdollistaa itsenäisen, turvallisen ja virikkeellisen arjen, johon myös omaisten ja läheisten on helppo osallistua.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Hämeenlinnan Validia-kodin palvelujen sisällöstä

Palvelut Validia-kodissa

Palveluasuminen

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Tietoa talosta

Hämeenlinnan Validia-koti on 44 asunnon kerrostalo, jonka asunnot ovat

  • 27,5 m2 yksiöitä (41 kpl) ja
  • 38 m2 kaksioita (3 kpl).

Vuokra alk. 450,00€/kk. Jokaisessa asunnossa on keittiö, kylpyhuone ja ranskalainen parveke. Jääkaappi, sähkösäätöinen sänky ja yöpöytä ovat asunnoissa valmiina, muuten asukas kalustaa asunnon itse. Kaksiot sopivat myös pariskunnille.

Talon joka kerroksessa on oleskelu-/ruokailutila sekä tilava lasitettu parveke. Alakerrassa on esteetön sauna sekä ruokasali, jossa on takka/leivinuuni. Asukkaiden käytössä on myös viihtyisä, aidattu piha ja huvimaja.

Järjestämme talossa monipuolista viriketoimintaa, kuten askartelua, musiikkituokioita, hartauksia, retkiä, vaatemyyntiä, puutarhanhoitoa ja seurapelejä. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

Sijainti ja alueen palvelut

Hämeenlinnan Validia-koti sijaitsee Härkämäenkujan ja Liivuorentien kulmassa, vehreällä kerrostaloalueella. Talon välittömästä läheisyydestä löytyy ruokakauppa, apteekki, kukkakauppa ja pankkiautomaatti. Lähellä ovat myös terveysasema, hammashoitola ja keskussairaala. Hämeenlinnan keskustaan on matkaa n. 3 km.

Vapaat asunnot

Katso Hämeenlinnan Validia-kodin vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta. Asukkaaksi voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Lisätietoja voit kysyä myös Hämeenlinnan Validia-kodista.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi sähkömaksu 10 €/kk sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset.

Yhteystiedot

Hämeenlinnan Validia-koti,
Härkämäenkuja 2,
13500 Hämeenlinna
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Katriina Laaksonen p. 044 765 0812

Lähiesimies
Henna Ylitolonen p. 044 765 0887

24/7 hoitajat
p. 044 733 9520


Map