Vantaan Validia-koti

Validia Asumisen ikäihmisten asumispalvelut ovat osa Mehiläistä 1.2.2018 alkaen. Lisätietoja: Mehiläinen Oy

Vantaan Validia-kodissa uskotaan, että arki on parasta kodinomaisena ja elämänmakuisena. Meillä jokainen asukas kohdataan yksilönä, hänen arvojaan ja tottumuksiaan kunnioittaen. Vantaan Validia-koti sijaitsee Korson keskustan tuntumassa.

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön asunto, panoraama

Palvelut

Vantaan Validia-koti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille sekä muistisairaille. Validia-kodin palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Vantaan Validia-koti vie palveluita myös lähialueella asuvien ikäihmisten kotiin.

Talon oma keittiö tarjoaa ateriapalvelua ja lähes päivittäin tuoretta leipää ja leivonnaisia. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Vantaan Validia-kodin palvelujen sisällöstä

Palvelut Validia-kodissa

Palveluasuminen

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Kotiin vietävät palvelut

Kotihoito

Tietoa talosta

Vantaan Validia-koti on remontoitu vuonna 2009. Asukaspaikkoja on yhteensä 61. Validia-koti muodostuu neljästä viihtyisästä, ryhmäkotina toimivasta kerroksesta. Ryhmäkotien asunnoissa on omat wc- ja kylpyhuonetilat. Talossa on lisäksi kaksi 52 m2 kaksiota, jotka soveltuvat pariskunnille.

Asukkaiden käytössä on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunatilat. Jokaisella neljällä kerroksella on oma viikoittainen harrastesuunnitelmansa, joka on suunniteltu asukkaiden toimintakyvyn mukaan. Osastoilla järjestetään kolme harrastetuokiota päivittäin. Talossa on myös yhteistä harrastetoimintaa, kuten musiikkipiiri sekä seurakunnan pitämät hartaus- ja musiikkihetket. Talossa toimii lisäksi erillinen pienryhmä asukkaille, joilla on vielä paljon toimintakykyä jäljellä. Pienryhmälle on myös oma harrastesuunnitelmansa.

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön asunto ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön asunto, keittiö

Sijainti ja alueen palvelut

Vantaan Validia-kotiin on mainiot julkiset liikenneyhteydet. Sekä junat että bussit liikennöivät talon välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta Korson asemalta. Alueelta löytyy myös monipuolisia palveluita, kuten ruokakauppoja, posti, apteekki, terveysasema ja kirjasto. Helsingin keskustaan on matkaa n. 26 km.

Vapaat asunnot

Katso Vantaan Validia-kodin vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta. Asukkaaksi voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Lisätietoja voit kysyä Vantaan Validia-kodista.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokra, joka sisältää veden ja sähkön.

ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön, puutarha, piha, terassi, keinu ikäihmisten palveluasuminen, vanhusten asuminen, senioriasuminen, vantaan validia-koti, esteetön, käytävä

Yhteystiedot

Vantaan Validia-koti,
Tanhurinne 4,
01450 Vantaa
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Aija Chrons p. 044 465 0588

Lähiesimies
Sanna Mikkola p. 044 765 1418

Sairaanhoitajat p. 044 765 1425 p.040 659 1325

Hoitajat
p. 0400 283 711

Map