Tampereen Validia-koti

Tampereen Validia-koti sijaitsee Ritakadulla, Tampereen Validia-talon yhteydessä. Esteettömissä, tilavissa ja ajanmukaisissa asunnoissa ja tiloissa on helppo viihtyä.

tampere_ulkokuva.jpg : 218 kB tampere_ulkokuva_terassi.jpg : 254 kB

tampere_julkisivu.jpg : 225 kB

Palvelut

Tampereen Validia-koti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Validia-kodin palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Osa asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Tampereen Validia-talo vie palveluita myös lähialueella asuvien ikäihmisten kotiin: kotihoitoa, kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta sekä Turvallisen Asumisen palveluita.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Tampereen Validia-kodin palvelujen sisällöstä

Palvelut Validia-kodissa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Kotiin vietävät palvelut

Arvioiva ja valmentava asuminen kotona

Kotihoito

Turvallisen Asumisen palvelut


Tietoa talosta

Validia Asumisen kiinteistö Ritakadulla valmistui vuonna 2010. Kerrostalon B-rapussa sijaitsee ryhmäkotina toimiva Validia-koti, johon kuuluu 9 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 23–37 m². Jokaisessa asunnossa on invamitoitettu kylpyhuone. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu esteettömyys ja että iäkkäämmän asukkaan on helppo toimia omassa kodissaan.

Ritakadun kiinteistössä on käytössä monipuolisesti yhteistiloja. Näitä ovat mm. terapia-allas, kuntosali, infrapunasauna, kuntoutustilat ja ravintola. Joidenkin tilojen käyttö on maksullista tai ainakin ne tulee varata etukäteen.

Sijainti ja alueen palvelut

Tampereen Validia-koti sijaitsee luonnonkauniilla Kissanmaan alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. A-talon yhteydessä on ruokakauppa. Noin puolen kilometrin päässä on Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS sekä laboratoriopalvelut. TAYSin yhteydessä on myös pankkiautomaatti. Tampereen keskustaan on n. 2 km.

Vapaat asunnot

Katso Tampereen Validia-kodin vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta. Asukkaaksi voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Lisätietoja voit kysyä Tampereen Validia-kodista.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset.

Yhteystiedot

Tampereen Validia-koti,
Ritakatu 7,
33530 Tampere
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Anna Vuorinen p. 044 765 0817

Kotihoito
Mirja Soini p. 044 765 0813

24/7 hoitajat
p. 044 765 0870


Map