Joensuun Validia-talo

Joensuun Validia-talo sijaitsee kaupungin rauhallisella keskusta-alueella. Joensuun keskustan monipuoliset palvelut ovat Validia-talon lähellä, helposti saavutettavissa.

validia_asuminen_joensuu_ulkoa_010.jpg : 65 kB validia_asuminen_joensuu_piha_009.jpg : 66 kB

Palvelut

Joensuun Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa toimii Joensuun Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Joensuun Validia-talon palveluiden sisällöstä:


Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Päivätoiminta

Tietoa talosta

Joensuun Validia-talo aloitti toimintansa 1973. Kaikki tilat on vuosien varrella uudistettu ja peruskorjattu viihtyisiksi ja toimiviksi. Talossa on 30 asuntoa: 29 yksiötä, kooltaan 27–44 m² (vuokra alk. 350 €/kk) ja yksi 63,5 m² kaksio. Lähietäisyydellä on lisäksi kolme ns. satelliittiasuntoa.

Yksiöiden keittiötiloissa ei ole uunia (vain hellalevyt), kaksiossa on myös uuni. Kaksio sopii myös pariskunnille tai perheasunnoksi.

validia_asuminen_joensuu_huone_001.jpg : 44 kB validia_asuminen_joensuu_huone2_002.jpg : 48 kB

Asukkaiden käytössä on yhteistiloja, kuten ruokasali, keittiötila sähköuunilla, tilava sauna ja takkahuone, harraste- ja toimintatilat, kuntoilutila ja grillipiha. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa talon yhteiset juhlat, joissa on mukana ulkopuolisia esiintyjiä. Asukkaat voivat varata yhteisiä tiloja myös omiin tilaisuuksiinsa.

validia_asuminen_joensuu_yleistila_003.jpg : 59 kB validia_asuminen_joensuu_hissit_007.jpg : 45 kB

validia_asuminen_joensuu_oleskelu_005.jpg : 70 kB validia_asuminen_joensuu_laakari_008.jpg : 48 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Joensuun Validia-talo sijaitsee rauhallisella keskusta-alueella, jossa kaikki palvelut, kuten kaupat, apteekit, ravintolat ja posti ovat lähietäisyydellä. Joensuun tori on noin 800 metrin päässä. Esteettömyys ja liikkumisen helppous on otettu Joensuun keskustassa hyvin huomioon, joten myös apuvälineitä käyttävien asukkaiden on helppo asioida.

Vapaat asunnot

Katso Joensuun Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Pesutupamaksu on 2 €/kerta. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka kuukausihintaan.

validia_asuminen_joensuu_akvaario_004.jpg : 68 kB validia_asuminen_joensuu_oleskelu2_006.jpg : 70 kB

Yhteystiedot

Joensuun Validia-talo,
Merimiehenkatu 36,
80100 Joensuu
faksi (013) 316 998
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Tuija Kinnunen p. 040 181 6290

24/7 hoitajat
p. 044 022 7122


Joensuun Validia-päivätoiminta

Map