Jyväskylä, Tourulan Validia-talo

Tourulan Validia-talo sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa, lähellä kävelykatua ja kaupungin monipuolisia palveluita. Jyväsjärven ulkoilureiteille ja Jyväskylän satamaan on lyhyt matka.

tourulan_validia-talo_julkisivu-_1_.jpg : 103 kB tourula_asunto_parveke.jpg : 66 kB

Palvelut

Tourulan Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaalla on mahdollisuus osallistua Validia-päivätoimintaan maanantai-iltapäivisin Tourulassa ja muina arkipäivinä Jyväskylän Validia-talossa. Päivätoiminta tarjoaa monipuolista tekemistä ja toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista.

Lisätietoa Tourulan Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Päivätoiminta

Tietoa talosta

Tourulan Validia-talo on nelikerroksinen kerrostalo, jossa on 21 asuntoa, kooltaan 37,5–42 m2 (vuokra alk. 587,13 €/kk). Osaan asunnoista kuuluu asuntokohtainen varastotila.

tourula_asunto_keittio.jpg : 57 kB tourula_asunto_olohuone.jpg : 82 kB

Talon alakerrassa on asukkaiden yhteinen oleskelu- ja ruokailutila, jossa takka tuo lämmintä tunnelmaa. Asukkaiden käytössä on lisäksi jumppa-/kuntosali, sauna- ja pesutilat, pesukoneilla, kuivausrummulla ja kuivauskaapilla varustettu pyykkitupa sekä ulkona kaasugrilli ja pieni pihaterassi.

Talon perinteisiin kuuluu juhlistaa kalenterivuoden juhlapäiviä yhdessä. Asukkaat voivat varata yhteistiloja myös omiin tilaisuuksiinsa.

tourula_yhteistila.jpg : 66 kB tourula_ruokasali.jpg : 85 kB

tourula_yhteistila_ruokasali.jpg : 70 kB tourula_kuntosali.jpg : 78 kB

tourula_pesutupa_pyykkikone.jpg : 69 kB tourula_sauna.jpg : 97 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Validia-talo sijaitsee Jyväskylän keskusta-alueella, monipuolisten palvelujen äärellä. Kaupat, apteekit, kirjasto ja ravintolat ovat lähellä, kuten myös terveysasema ja Jyväskylän matkakeskus. Läheltä löytyvät myös Jyväskylän satama ja Jyväsjärven ulkoilureitit.

Vapaat asunnot

Katso Tourulan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu 10 €/kk sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset. Vaatehuollon maksut veloitetaan voimassaolevan palveluhinnaston mukaisesti. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka.

tourula_terassi.jpg : 135 kB

Yhteystiedot

Tourulan Validia-talo,
Vaihdekuja 4,
40100 Jyväskylä
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Anu Haapasalo p. 044 765 0749

24/7 hoitajat
p. 044 306 2100


Jyväskylän Validia-päivätoiminta

Map