Jyväskylän Validia-talo

Jyväskylän Validia-talo sijaitsee rauhallisella alueella keskustan tuntumassa. Suositun opiskelijakaupungin monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä.

jyvaskylan_validia-talo_julkisivu.jpg : 117 kB jyvaskylan_validia-talo_piha_grillikatos.jpg : 119 kB

Palvelut

Jyväskylän Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Samassa rakennuksessa toimii Jyväskylän Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Jyväskylän Validia-talo vie palveluita myös lähialueen asukkaiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita vammaisille henkilöille ja kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta sekä vammaisille että ikäihmisille.Henkilökohtaista apua on saatavillä nyt myös Jämsästä. 

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Jyväskylän Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus

Kotiin vietävät palvelut ikäihmisille

Arvioiva ja valmentava asuminen kotona


Kotiin vietävät palvelut vammaisille

Henkilökohtainen apu

Arvioiva ja valmentava asuminen kotona


Muut palvelut

Ateriapalvelu

Päivätoiminta


Tietoa talosta

Jyväskylän Validia-talo valmistui vuonna 1986 ja sitä on remontoitu ja kunnostettu säännöllisesti vuosien varrella. Talossa on 45 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, kooltaan 29,5–62,5 m2, vuokra alk. 398,44 €/kk. Suurin osa kerrostalon asunnoista on 34 m2 yksiöitä.

Yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. Talossa on myös yksi perheasunnoksi soveltuva asunto.

jyvaskyla_keittio.jpg : 68 kB jyvaskyla_asunto.jpg : 76 kB

Asukkaiden käytössä on oleskelutila, kuntosali, ruokasali, tilava sauna, pyykkitupa ja kuivaushuone sekä iso grillikatos ulkona. Talon perinteisiin kuuluu puurojuhla, jota vietämme joulun tienoilla talonväen kesken. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

jyvaskyla_yhteistila_oleskelu.jpg : 99 kB jyvaskyla_kuntosali.jpg : 82 kB

jyvaskyla_ruokasali.jpg : 90 kB jyvaskyla_ryhmatila_paivatoiminta.jpg : 73 kB

jyvaskyla_sauna.jpg : 123 kB jyvaskyla_saunatilat.jpg : 88 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Validia-talo sijaitsee rauhallisella alueella, jonka lähellä ovat kuitenkin Jyväskylän keskustan runsaat palvelut: ydinkeskustan kävelykadulle on matkaa n. 700 m.

Vapaat asunnot

Katso Jyväskylän Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Pesutupamaksu on 17,40 €/kk (sis. 8 koneellista, lisäkoneelliset à 2,30 €). Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autokatospaikka 13,40 €/kk tai tolppapaikka 8,90 €/kk.

jyvaskyla_aula.jpg : 85 kB

Yhteystiedot

Jyväskylän Validia-talo,
Rusokinkatu 1,
40100 Jyväskylä
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Tiina Soikkeli p. 044 765 3633

Lähiesimies
Marketta Maukonen p. 044 765 0786

24/7 hoitajat
p. 044 306 1104


Jyväskylän Validia-päivätoiminta

Map