Kuopio, Hatsalankadun Validia-asunnot

Hatsalankadun Validia-asunnot sijaitsevat Kuopion ydinkeskustassa, samassa pihapiirissä Kuopion Validia-talon kanssa.

Vammaisten palveluasuminen, pohjois-savo, kuopio, hatsalankadun validia-talo, julkisivu, parvekkeet Vammaisten palveluasuminen, pohjois-savo, kuopio, hatsalankadun validia-talo, julkisivu, parvekkeet

Palvelut

Hatsalankadun Validia-asuntoihin tuotetaan palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla joka päivä klo 7–22.

Lähellä toimii Kuopion Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tietoa talosta

Hatsalankadun Validia-asunnot sijaitsevat As Oy Kuopion Kukkonen-kiinteistössä. Talossa on 10 Validia-asuntoa A- ja B-rapun 1 krs:ssa. Asunnot ovat yksiöitä, kooltaan 32–45 m2.

Jokaiseen asuntoon kuuluu parveke sekä avustajakutsujärjestelmä.

Asukkaiden käytössä on viereisen Kuopion Validia-talon yhteydessä liikuntasali, sauna, pesukoneilla ja kuivausrummulla varustettu pyykkitupa, pyörätuolilataamo sekä läheisen Päiväkeskuksen tilat. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

Vammaisten palveluasuminen, pohjois-savo, kuopio, hatsalankadun validia-talo Vammaisten palveluasuminen, pohjois-savo, kuopio, hatsalankadun validia-talo, julkisivu, parvekkeet

Sijainti ja alueen palvelut

Hatsalankadun Validia-asunnot sijaitsevat aivan Kuopion ydinkeskustassa, torille on matkaa 150 m. Kaupat, kahvilat, posti, apteekki ja kaikki keskustan palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Lähellä on mukavia ulkoilualueita ja esimerkiksi Valkeisen järvi. Keskustan kadut ovat pääsääntöisesti myös talvisaikaan hyvin hoidettuja.

Vapaat asunnot

Katso Hatsalankadun vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat.

Vammaisten palveluasuminen, pohjois-savo, kuopio, hatsalankadun validia-talo Vammaisten palveluasuminen, pohjois-savo, kuopio, hatsalankadun validia-talo, esteetön sisäänkäynti

Yhteystiedot

Hatsalankadun Validia-asunnot,
Savonkatu 16,
70110 Kuopio
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Veli-Matti Kauppinen p. 044 7650 380

24/7 hoitajat
p. 044 588 7288


Kuopion Validia-päivätoiminta

Map