Mikkelin Validia-talo

Mikkelin Validia-talo sijaitsee keskustan tuntumassa, Lehmuskylän rauhallisella ja luonnonkauniilla asuinalueella. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet myös pyörätuolilla liikkuville.

mikkeli_001_talo_ulkoa.jpg : 103 kB mikkeli_004_terassi.jpg : 118 kB

Palvelut

Mikkelin Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Mikkelin Validia-talo vie henkilökohtaisen avustamisen palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Mikkelin Validia-talon palvelujen sisällöstä

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus

Kotiinvietävät palvelut vammaisille

Henkilökohtainen apu

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Tietoa talosta

Mikkelin Validia-talo aloitti toimintansa vuonna 1985. Perinteikkään talon tiloja on remontoitu ja uudistettu vuosien varrella, joten talossa on tänäkin päivänä helppo viihtyä. Kerrostalon 37 asunnosta suurin osa on yksiöitä, kooltaan 26¬–46 m2. Talossa on myös neljä kaksiota, 67 m2. Kaikissa asunnoissa yhtä lukuun ottamatta on parveke. Suurimmat asunnot sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.Yksi asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten, esim. omaishoidon lomitukseen. 

mikkeli_020_asunto.jpg : 78 kB mikkeli_023_asunto.jpg : 64 kB

Asukkaiden käytössä on ruokasali, kuntosali, sauna, grillikatos, pesukoneilla, kuivausrummulla ja kuivaustilalla varustettu pyykkitupa sekä yhteinen apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataukseen. Talossa on myös asukkaille avoin takkahuone, jossa vietämme yhteisiä takkailtoja. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

mikkeli_015_ruokasali.jpg : 89 kB

mikkeli_011_kuntosali.jpg : 60 kB

mikkeli_006_pesuhuone.jpg : 53 kB mikkeli_009_sauna.jpg : 83 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Mikkelin Validia-talo rauhallisella Lehmuskylän asuinalueella, 1,5 km päässä Mikkelin keskustasta. Lähellä on Pankalampi ja hyvät ulkoilumahdollisuudet myös pyörätuolilla liikkuville. Talon lähistöltä löytyy kauppa ja konserttikeskus.

Vapaat asunnot

Katso Mikkelin Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka 8 € kuukausihintaan.

mikkeli_013_takkahuone.jpg : 85 kB

Yhteystiedot

Mikkelin Validia-talo,
Kiiskinmäenkatu 4,
50130 Mikkeli
p. 015 320 1721
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Marketta Montonen p. 050 520 5870

Lähiesimies
Sari Rönkkönen p. 044 765 0594

24/7 hoitajat
p. 050 559 3763


Map