Turku, Hirvensalon Validia-talo

Hirvensalon Validia-talo sijaitsee vehreässä, rauhallisessa ympäristössä omakotitaloalueella. Talon läheisyydessä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Tien toisella puolen on Erityisosaamiskeskus Suvituuli ja Aivoliiton Nuortentalo.

Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, julkisivu Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo

Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, asunto, määräaikaisasunto, panoraama

Palvelut

Hirvensalon Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Henkilöstöllä on erityisosaamista mm. ymmärtää neuropsykologisia puutosoireita ja kommunikaatioon liittyviä erikoistarpeita. Palvelemme myös ruotsiksi.

.

Lisätietoa Hirvensalon Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Tietoa talosta

Hirvensalon Validia-talo on vuonna 2013 valmistunut kahden rivitalon esteetön, yksikerroksinen kokonaisuus. A-rakennuksessa on seitsemän asuntoa, yhteis- ja palvelutilat sekä viihtyisä keittiö ja ruokailutila. B-rakennuksessa on kolmetoista asuntoa.

Asunnot ovat n. 38 m2 kokoisia yksiöitä. Yksi asunnoista on isompi, 50 m2 yksiö. Vuokra alk. 14,28 €/m2. Suureen osaan asunnoista tullaan sisään ulkokautta, mutta muutamaan asuntoon yhteisistä tiloista.

Asukkaiden käytössä on yhdistetty oleskelutila/ruokasali/keittiö. Tilassa on piano, tv ja viihde-elektroniikkaa sekä korkeussäädettävät pöydät. Oleskelutilan yhteydessä on terassi, jossa voi grillata ja viettää yhteistä aikaa. Talossa on myös tilava, esteetön sauna sekä pesukoneella ja kuivausrummulla varustettu pyykkitupa. Jokaiseen asuntoon kuuluu ulkovarasto.

Talon oleskelutilassa on mahdollisuus harrastaa mm. musiikin kuuntelua, seurapelien pelaamista, välipalojen ja leivonnaisten valmistamista muiden asukkaiden ja henkilökunnan seurassa. Terassilla voi viettää grilli-iltoja tai muuten vaan nauttia mm. ilta-auringon laskusta.

Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, asunto, keittiö Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, esteetön kylpyhuone, esteetön wc

Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, yhteistila, olohuone, oleskeluhuone

Sijainti ja alueen palvelut

Talo sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä – meren rantaan (esteetön uimaranta) on n. 1,5 km. Talon läheltä on myös hyvät linja-autoyhteydet 9 km päähän Turun keskustaan matalalattiabusseilla. Ympäristössä on hyvät pyörätiet ja liikkumismahdollisuudet. Ruokakauppaan ja pizzaravintolaan on matkaa n. 500m. Muut lähipalvelut löytyvät n. 3 km päästä.

Vapaat asunnot

Katso Hirvensalon Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö, autopaikka, pyykkitupa ja saunamaksu.

Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, yhteistila, oleskelutila, keittiö Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, yhteistila, oleskelutila, olohuone, piano

Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, asunto, määräaikaisasunto Vammaisten palveluasuminen, turku, hirvensalon validia-talo, yhteistila, saunatilat, esteetön sauna

Yhteystiedot

Hirvensalon Validia-talo,
Suvilinnantie 3,
20900 Turku
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Lillemor Wennerström p. 044 765 0886

24/7 hoitajat
p. 044 765 0889


Map