Samppalinnan Validia-asunnot


Samppalinnaan valmistuu keväällä 2018 uusi eri elämänvaiheisiin ja erilaisiin asumistarpeisiin suunniteltu vuokratalo. Setlementtiasunnot Oy:n rakennuttaman 6-kerroksisen talon kodit ovat tarkoitettu kaiken ikäisille asukkaille. Kaikki huoneistot ovat suunniteltu esteettömiksi.

Taloon valmistuu 15 vammaisten henkilöiden tarpeisiin mitoitettua asuntoa, joiden asukkaille Validia Asuminen tuottaa ympärivuorokautista palveluasumista.  Asunnot ovat 32,5 m2 yksiöitä ja kaikissa asunnoissa on parveke. Katso pohjakuvat täältä.

samppalinna__turku.jpg : 7709 kB

Yhteiset tilat ovat talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kupposen kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan.  

Maksuttomassa talopesulassa on pesu- jakuivauskoneet. Talossa on myös harrastushuone, ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot. Pihalle tulee viljelylaatikoita. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja.

Talo on savuton eli tupakointi ei ole sallittu kiinteistön alueella, yhteisissä tiloissa,huoneistoissa eikä parvekkeilla. 

Kaikkiin talossa oleviin asuntoihin on mahdollista tilata meiltä kotihoitoa jatkuvaan tai tilapäisen hoidon tarpeeseen, esim. leikkauksen jälkeen. Toimitamme tilauksesta myös ateriapalveluja asukkaiden kotiin.

Talolle on myönnetty ARA-rahoitusta.

Kysy lisää: asiakkuusvastaava Tiina Ojala, tiina.ojala@validia.fi, p. 040 455 7004

Kiinnostuitko? 

Kysy lisää: Tiina Ojala, 040 455 7004

Samppalinnan Validia-asunnot
Kupittaankatu 63, 20700 Turku