Samppalinnan Validia-asunnot


Samppalinnaan on valmistunut keväällä 2018 uusi eri elämänvaiheisiin ja erilaisiin asumistarpeisiin suunniteltu vuokratalo. Talossa on 15 vammaisten henkilöiden tarpeisiin mitoitettua esteetöntä asuntoa, joiden asukkaille Validia Asuminen tuottaa ympärivuorokautista palveluasumista.  

Jokainen asukas voi asua itsenäisesti omassa vuokra-asunnossa vamman tai sairauden rajoitteista huolimatta. Asuminen on turvallista, sillä apua on saatavilla vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri.


samppalinna__turku.jpg : 7709 kB
Tietoa talosta

Alueelta on hyvät liikenneyhteydet, Turun keskustaan on matkaa 1,5 km. Lähettyvillä onpalveluja, mm.kauppa ja ympäristössä on monia hyviä vaihtoehtoja ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Validia-asunnot sijaitsevat 6-kerroksisen talon eri kerroksissa. Nykyaikaiset ja esteettömät asunnot ovat 32,5 m2 yksiöitä ja kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.  Katso pohjakuvat täältä. Pohjaratkaisu on toimiva myös paljon apuvälineitä käyttäville. Säädettävät tasot keittiössä helpottavat arjen toimintaa.

Talon erityispiirteitä ovatkaikille asukkaille tarkoitetut yhteiset tilat. Tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa ja siellä on mm.

  • asukastila, jossa voi lukea lehteä, juoda kupposen kahvia, tai osallistua muuhun toimintaan
  • talopesula, jossa maksuttomat pesu- ja kuivauskoneet
  • harrastushuone

Pihalle on tulossa viljelylaatikoita. Talossa on myös ulkoiluvälinevarastoja, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot. Vuokraan sisältyy Elisan 10 Mt taloyhtiölaajakaista.

Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi ei ole sallittu kiinteistön alueella, yhteisissä tiloissa, huoneistoissaeikä parvekkeilla.

Talon muihin asuntoihin on mahdollista tilata Validialta kotihoitoa jatkuvaan tai tilapäisen hoidontarpeeseen, esim. leikkauksen jälkeen. Validia Asuminen toimittaa tilauksesta myös ateriapalveluja asukkaiden kotiin.

Asuntojen pohjapiirrustukset.

Asukkaaksi taloon

Kunta myöntää palveluihimme maksusitoumuksen. Asukkaat vastaavat itsenäisesti ate- riakustannuksista sekä vuokrasta. Talolle on myönnetty ARA-rahoitusta, joten vuokrataso on maltillinen.


Kiinnostuitko? 

Kysy lisää: palveluesimies Anna Huttunen, 044 465 0554

24/7 hoitajat 044 478 4423

Samppalinnan Validia-asunnot
Kupittaankatu 63, 20700 Turku