Turku, Vasaramäen Validia-talo

Vasaramäen Validia-talo on uudehko, siisti kerrostalo puiston laidalla. Toimivat tilat ja henkilöstön laaja-alainen osaaminen tekevät talosta hyvän paikan elää. Taloon on mahdollista muuttaa myös pariskuntana yhdessä puolison kanssa.

Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, julkisivu, parvekkeet Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, julkisivu

Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, asunto, panoraama

Palvelut

Vasaramäen Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.


Vasaramäen Validia-talo vie palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita sekä kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta. 

Lisätietoa Vasaramäen Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Turun Validia-päivätoiminta


Tietoa talosta

Vasaramäen Validia-talo sijaitsee vuonna 2011 valmistuneessa seitsenkerroksisessa kerrostalossa. Validia Asumisen käytössä on 17 esteetöntä asuntoa, vuokra alk. 13,02 €/m2.

  • yhdeksän yksiötä (40–45 m2),
  • seitsemän kaksiota (55–65 m2) ja
  • kolmio (85 m2).

Kaikissa asunnoissa on valmius laajakaistayhteyteen. Suurimmat asunnot sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.

Asukkaiden käytössä on sauna, pesukoneella ja kuivausrummulla varustettu pyykkitupa sekä iltaisin ja viikonloppuisin myös päivätoimintatila, jossa on tv ja keittiö. Talon alakerrassa on häkkikellari sekä pyörätuolivarastossa henkilökohtainen pyörätuolin latauspaikka. Pyörätuolivaraston yhteydessä on pesupaikka ja renkaiden täyttöpiste. Asukkaalla on mahdollisuus vuokrata autopaikka aivan talon edestä. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, asunto, keittiö, esteetön Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, asunto, esteetön, postikori

Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, yhteistila, esteetön sauna, saunatilat Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, esteetön sauna, saunatilat

Sijainti ja alueen palvelut

Pientalovaltainen, puistomainen Vasaramäen kaupunginosa sijaitsee kolmen kilometrin päässä Turun keskustasta. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat aivan lähellä, sillä vain parinsadan metrin päässä Validia-talosta sijaitsevat sekä Kupittaan jalkapallostadion, jäähalli, urheiluhalli, jalkapallokentät, maauimala että Kupittaan monipuolinen puistoalue.

Lähellä sijaitsee iso automarket, jonka yhteydessä on esteettömästi saavutettavissa myös parturi-kampaamo, posti, pankkiautomaatti, kukkakauppa, apteekki ja Alko. Kaupungin palvelulinja kulkee n. 100 m päästä ja bussipysäkille matkaa on n. 500 m.

Vapaat asunnot

Katso Vasaramäen Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö, autopaikka, pyykkitupa ja saunamaksu.

Vammaisten palveluasuminen, turku, vasaramäen validia-talo, pihapiiri, puisto, miljöö

Yhteystiedot

Vasaramäen Validia-talo,
Hippoksentie 31 D 2,
20520 Turku 
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Päivi Antikainen p. 040 595 3046

24/7 hoitajat
p. 044 7651482


Map