Espoo, Kauklahden Validia-talo

Kauklahden Validia-talo sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, hyvien peruspalvelujen lähellä. Moderni talo ja ympärille rakentuva asuinalue tekevät talosta viihtyisän paikan asua.

Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, julkisivu Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, parvekkeet

Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, määräaikaisasunto, esteetön asunto

Palvelut

Kauklahden Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kauklahden Validia-talon asiakkaat voivat halutessaan osallistua Validia-päivätoimintaan Helsingin Validia-päivätoimintayksiköissä joita ovat Kannelmäen Validia-päivätoiminta, Pasilan Validia- päivätoiminta ja Porslahden Validia-päivätoiminta.

Lisätietoa Kauklahden Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palveluasuminen

Tietoa talosta

Vuonna 2006 valmistuneessa pienkerrostalossa on 12 Validia Asumisen asuntoa. Nykyaikaiset ja esteettömät asunnot ovat kooltaan 39–45 m2, vuokra alk. 674,75 €/kk. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon asukkaan liikkuminen apuvälineitä käyttäen.

Asukkaiden käytössä on maksuton pyykkitupa sekä viereisessä rakennuksessa asuntokohtaiset varastotilat. Asukkaat voivat myös varata viereisen talon yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa iltaisin ja viikonloppuisin. Taloon on helppo kulkea itsenäisesti.

Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, määräaikaisasunto, esteetön asunto Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, määräaikaisasunto, esteetön asunto, keittiö

Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, yhteistila, esteetön, oleskelutila, olohuone

Sijainti ja alueen palvelut

Espoon Kauklahti on rauhallista ja viihtyisää pienkerrostaloaluetta, jossa on turvallista liikkua. Validia-talon lähietäisyydellä on kauppa, posti, apteekki ja kahvila. Noin 500 metrin päässä on Kauklahden juna-asema, josta on yhteydet Helsingin ja Kirkkonummen suuntiin. Espoon keskukseen on matkaa n. 5 km.

Vapaat asunnot

Katso Kauklahden Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu 15 €/kk sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Myös autopaikan vuokraus on mahdollista.

Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, yhteistila, esteetön, oleskelutila, olohuone Palveluasuminen vammaisille, Espoo, Kauklahden Validia-talo, määräaikaisasunto, esteetön asunto

Yhteystiedot

Kauklahden Validia-talo,
Klippinkitie 5,
02780 Espoo
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Hanna Napari p. 044 765 0402

24/7 hoitajat
p. 044 765 0599

Omavalvonta

Map