Helsinki, Kallahden Validia-talo

Kallahden Validia-talo sijaitsee keskeisellä paikalla Vuosaaressa. Lähellä ovat niin metroasema kuin urheilutalo, uimahalli ja kauppakeskus Columbuksen monipuoliset palvelut. Vuosaaren Aurinkolahdessa on lisäksi 4 Validia-talon tukiasuntoa.

Vammaisten palveluasuminen, helsinki, kallahden validia-talo, julkisivu, parvekkeet Vammaisten palveluasuminen, helsinki, kallahden validia-talo, julkisivu, parvekkeet

Vammaisten palveluasuminen, helsinki, kallahden validia-talo, asunto, panoraama

Palvelut

Kallahden Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lisäksi Aurinkolahdessa on neljä tukiasuntoa, joiden asukkaille Validia Asuminen tuo palvelut kotiin asiakkaan tarpeen mukaan.

Lisätietoa Kallahden Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen


Kotiin vietävät palvelut

Henkilökohtainen apu

Kotihoito

Tietoa talosta

Kallahden Validia-talo on 11 asunnon kerrostalo, jonka asunnot ovat yksiöitä, kooltaan 45,5–47 m2. Taloon kuuluvat myös Aurinkolahden 4 yksiötä.

Asukkaiden käytössä on sauna, pyykkikone ja pyörävarasto/apuvälinevarasto. Talossa pidetään kerran kuussa asiakaspalaveri.

Vammaisten palveluasuminen, helsinki, kallahden validia-talo, asunto, parveke Vammaisten palveluasuminen, helsinki, kallahden validia-talo, asunto, keittiö

Sijainti ja alueen palvelut

Kallahden Validia-talo sijaitsee keskeisellä paikalla Vuosaaressa. Vuosaaren metroasema, urheilutalo, uimahalli, Vuotalon kulttuurikeskus ja kauppakeskus Columbus runsaine palveluineen ovat talon lähituntumassa. Helsingin keskustaan on matkaa n. 13 km (metrolla n. 20 min.).

Vapaat asunnot

Katso Kallahden Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi ja sähkö. Saunamaksu on 15€/kk.

Yhteystiedot

Kallahden Validia-talo,
Tyynylaavantie 15 A ,
00980 Helsinki
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Juulia Lawson p. 0400 762 578


24/7 hoitajat
p. 0400 523 291


Omavalvontasuunnitelma.pdf

Map