Helsinki, Porslahden Validia-talo

Porslahden Validia-talo sijaitsee rauhallisella, vehreällä asuinalueella Vuosaaressa. Talon ylimmistä kerroksista avautuvat avarat näköalat.

Vammaisten palveluasuminen, helsinki, vuosaari, ruusuhelmenkatu, porslahden validia-talo, julkisivu, parvekkeet Vammaisten palveluasuminen, helsinki, vuosaari, ruusuhelmenkatu, porslahden validia-talo, yhteistilat, päivätoiminta, parveke

Palvelut

Porslahden Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Samassa rakennuksessa toimii Porslahden Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Porslahden Validia-talo vie palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita sekä kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Kysy myös saunotuspalvelustamme!

Lisätietoa Porslahden Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus


Muut palvelut

Ateriapalvelu

Päivätoiminta

Saunotuspalvelu

Tietoa talosta

Porslahden Validia-talo on vuonna 2002 valmistunut 27 asunnon kerrostalo. Asunnot ovat kooltaan 41-–42 m2, vuokra alk. 488,45 €. Yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.

Talossa on ruokasali, jossa asukkaat voivat myös viettää aikaa. Lisäksi asukkaiden käytössä on sauna, pesukoneilla, kuivausrummulla ja -kaapeilla varustettu pyykkitupa, grillikatos ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen. Asukkaat voivat varata yhteistiloja myös omiin tilaisuuksiinsa. Kerran kuussa talossa järjestetään asukaskokous.

Vammaisten palveluasuminen, helsinki, vuosaari, ruusuhelmenkatu, porslahden validia-talo, yhteistilat, ateriapalvelut, esteetön ruokasali Vammaisten palveluasuminen, helsinki, vuosaari, ruusuhelmenkatu, porslahden validia-talo, yhteistilat, esteetön sauna, saunatilat

Sijainti ja alueen palvelut

Vuosaaren metroasema ja kauppakeskus Columbus runsaine palveluineen sijaitsevat n. 2 km päässä Porslahden Validia-talosta. Talon vieressä on bussipysäkki, jolta pääsee niin metroasemalle kuin Columbukseen. Helsingin keskustaan on matkaa n. 16 km.

Vapaat asunnot

Katso Porslahden Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat.

Omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Porslahden Validia-talo,
Ruusuhelmenkatu 1,
00960 Helsinki
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Hanna-Mari Raatikainen p. 044 7650636


24/7 hoitajat
p. 044 7650 400


Porslahden Validia-päivätoiminta

Map