Lohjan Validia-talo

Keväällä 2015 valmistunut Lohjan Validia-talo sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä Lohjan Virkkalassa, hyvien palveluiden äärellä. Valoisat tilat, esteetöntä elämää helpottavat yksityiskohdat ja yhteiset tapahtumat tekevät talosta erityisen viihtyisän.

Palveluasuminen vammaisille, Lohjan Validia-talo, riikuntie, virkkala, esteetön asuminen, julkisivu, parvekkeet Palveluasuminen vammaisille, Lohjan Validia-talo, riikuntie, virkkala, esteetön asuminen, julkisivu, parvekkeet

Palvelut

Lohjan Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten, esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Lohjan Validia-talo tarjoaa myös kotihoitoa lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden ja ikäihmisten koteihin.

Lisätietoa Lohjan Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus


Kotiin vietävät palvelut vammaisille

Kotihoito

Kotiin vietävät palvelut ikäihmisille

Kotihoito

Tietoa talosta

Lohjan Validia-talo on 16 asunnon pienkerrostalo. Asunnot ovat 40 m²:n ja 40,5 m²:n esteettömiä yksiöitä, vuokra alk. n. 600 €/kk. Yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.

Asukkaiden käytössä on yhteisökeittiö, grillikatos, tilava sauna sekä pesukoneilla, kuivausrummulla ja kuivauskaapeilla varustettu pyykkitupa. Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokohtainen varastotila. Talossa on lisäksi yhteinen apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.

Järjestämme talossa aina lauantaisin yhteistä tekemistä, esim. leipomista, grillausta tai lauluhetkiä. Kerran kuussa pidetään asukaskokous. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

Palveluasuminen vammaisille, Lohjan Validia-talo, määräaikaisasunto, esteetön asunto Palveluasuminen vammaisille, Lohjan Validia-talo, määräaikaisasunto, esteetön asunto, keittiö

Palveluasuminen vammaisille, Lohjan Validia-talo, yhteistila, oleskelutila, terassi, esteetön, ruokasali Palveluasuminen vammaisille, Lohjan Validia-talo, yhteistilat, saunatilat, esteetön sauna, terassi

Sijainti ja alueen palvelut

Talo sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, omakotialueen laidalla Lohjan Virkkalassa. Viihtyisältä asuinalueelta löytyvät monipuoliset palvelut: mm. kauppa, apteekki ja ravintoloita sijaitsevat Validia-talon läheisyydessä. Virkkalasta on myös hyvät kulkuväylät Lohjan keskustaan, jonne on n. 8 km matkaa.

Vapaat asunnot

Katso Lohjan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesiennakkomaksu 12 €/kk ja laajakaistamaksu 7 €/kk sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Autopaikan vuokraus on myös mahdollista.

Yhteystiedot

Lohjan Validia-talo,
Riikuntie 3,
08700 Lohja
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Pirjo Vahla p. 045 633 6356

24/7 hoitajat
p. 040 659 1585


Omavalvontasuunnitelma.pdf

Map