Tampere, Lielahden Validia-talo

Lielahden Validia-talo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Lielahden kaupunginosassa. Lähietäisyydellä ovat tärkeimmät jokapäiväisessä elämisessä tarvittavat palvelut kuten apteekki ja kauppa. Tampere tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia myös pyörätuolilla liikkuville: opiskelua, kulttuuria ja urheilua.

Lielahden Validia-talo, julkisivu lielahti_julkisivu_mg_2425.jpg : 228 kB

Palvelut

Lielahden Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Viemme palveluita myös lähialueen ikäihmisten koteihin.

Validia Asuminen järjestää Tampereella myös päivätoimintaa, joka tarjoaa vammaisille aikuisille monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Lisätietoa Lielahden Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Kotiin vietävät palvelut ikäihmisille

Turvallisen Asumisen palvelut

Tietoa talosta

Lielahden Validia-talo aloitti toimintansa vuonna 2006. Talon rakentamisesta vastasi VVO. Kerrostalon asunnoista Validia-taloon kuuluu 13 asuntoa: yksiöitä ja kaksioita, kooltaan 31,5–53,5 m2. Kaikissa asunnoissa on joko viihtyisä patio tai lasitettu parveke. Suurimmat asunnot soveltuvat myös pariskunnalle tai pienelle perheelle.

lielahti_asunto_mg_2331.jpg : 192 kB lielahti_asunto_mg_2339.jpg : 178 kB

Asukkaiden käytössä on sauna, kerhohuone, pyykkitupa ja kuivaushuoneita, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtaiset häkkivarastot. Kauniilla, vehreällä sisäpihalla on grilli ja puutarhakalusteita.

lielahti_ruokasali_mg_2326.jpg : 157 kB lielahti_saunatilat_mg_2410.jpg : 178 kB

lielahti_puutarha_mg_2405.jpg : 344 kB lielahti_puutarha_mg_2417.jpg : 351 kB

Talon senioriasukkaat järjestävät talonväen yhteisiä pihatapahtumia sekä torstaikerhoa, johon myös Validia-talon asukkaat voivat osallistua. Asukkaat voivat myös varata kerhohuonetta omiin tilaisuuksiinsa (kahvinkeitin ja kahviastiasto käytettävissä).

Sijainti ja alueen palvelut

Lielahden Validia-talo sijaitsee uuden, esteettömän Lielahti-keskuksen lähellä – hyviä kevyenliikenteen väyliä pitkin etäisyyttä on vain 500 m. Lielahti-keskuksesta löytyvät terveysasema, laboratorio, kirjasto, kunnalliset hammaslääkäripalvelut sekä kauppoja, ravintoloita ja muita liikkeitä, esim. automarket. Tampereen keskustaan on matkaa 6,5 km. Hyvät bussiyhteydet kulkevat aivan Validia-talon läheisyydestä.

Vapaat asunnot

Katso Lielahden Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Vesimaksu ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka.

Yhteystiedot

Lielahden Validia-talo,
Rientolankatu 5 B 17a,
33400 Tampere
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Katriina Jokinen p. 044 765 0771

Henkilökohtainen apu ja kotihoito
Mirja Soini p. 044 765 0813

24/7hoitajat
p. 044 765 0351


Tampereen Validia-päivätoiminta
Hervannan Validia-päivätoiminta

Map