Kokkolan Validia-talo

Kokkolan Validia-talo sijaitsee monipuolisten palvelujen ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä Koivuhaan kaupunginosassa. Talo tarjoaa laadukasta palveluasumista yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Palveluitamme voi maksaa myös palvelusetelillä.

kokkola_ulkokuva_1.jpg : 74 kB kokkola_ulkokuva_2.jpg : 79 kB

Palvelut

Kokkolan Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kaksi asuntoa on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Samassa rakennuksessa toimii Kokkolan Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Kokkolan Validia-talo vie palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita , kotihoitoa sekä kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Kokkolan Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus

Kotiin vietävät palvelut vammaisille

Henkilökohtainen apu

Kotihoito

Arvioiva ja valmentava asuminen kotona

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Päivätoiminta

Tietoa talosta

Kokkolan Validia-talo aloitti toimintansa vuonna 1981. Kerrostalossa on 42 asuntoa, joista yksiöitä 36 ja kaksioita 6. Vuokra alk. 367,16 €/kk. Jokaisessa asunnossa on tilava parveke, keittiösyvennys tai keittiö sekä kylpyhuone.

Kaksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. Kaksiot sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.

kokkola_asunto_1.jpg : 47 kB kokkola_asunto_keittio.jpg : 40 kB

kokkola_panoraama_asunto.jpg : 27 kB

Asukkaiden käytössä on viihtyisiä yhteistiloja, kuten ruokasali, kabinetti, liikuntatilat, sauna-, peseytymis- ja pukutilat, nettikahvila, monitoimitila ja neuvotteluhuone. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa. Yhteistilojen muunneltavuus mahdollistaa erilaisia tilaratkaisuja.

Talon perinteisiin kuuluu yhteisiä tapahtumia, kuten asukkaiden pikkujoulu ja kevätjuhla, ja pitkin vuotta erilaisia ajankohtaan sopivia tapahtumia venetsialaisjuhlasta joulusaunaan. Pidämme myös yhteiskokouksia kerran kuukaudessa.

kokkola_panoraama_ruokala.jpg : 30 kB

kokkola_yhteistila.jpg : 51 kB kokkola_kuntosali.jpg : 48 kB

kokkola_pukuhuone.jpg : 61 kB kokkola_sauna.jpg : 50 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Kokkolan Validia-talo sijaitsee Koivuhaan kaupunginosassa. Talon ympärillä on suojainen mäntymetsikkö, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Validia-talon välittömässä läheisyydessä on liikuntaesteetön palvelukeskus, jossa on kauppoja, terveyskeskus, apteekki, kirjasto, kampaamo ja ruokapaikkoja.

Vapaat asunnot

Katso Kokkolan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Asukas voi halutessaan liittyä kuukausiruokailuun ja varata maksullista pysäköintiä ja saunavuoroa.

Meillä voit maksaa myös palvelusetelillä

Palveluitamme voi maksaa myös palvelusetelillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Palvelupäällikkö Mervi Kauppinen p. 044 765 0760

kokkola_ryhmatila.jpg : 50 kB kokkola_aula.jpg : 48 kB

kokkola_panoraama_pa_iva_.jpg : 29 kB

Yhteystiedot

Kokkolan Validia-talo ,
Metsonkuja 8,
67800 Kokkola
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palvelupäällikkö
Mervi Kauppinen p. 044 765 0760

Lähiesimies
Teija Karhulahti p. 044 738 3046

Sairaanhoitaja
Marjo Sinikallio p. 044 711 0279

Henkilökohtainen apu ja kotihoito
Kati Kainu p. 044 765 1480

24/7 hoitajat
p. 044 734 0798

p. 044 734 2985


Kokkolan Validia-päivätoiminta

Map