Seinäjoen Validia-talo

Seinäjoen Validia-talossa on viihtyisät ja toimivat tilat sekä hyvä sijainti ulkoilureittien äärellä, vain 3 km Seinäjoen keskustasta.

seinajoki_ulkokuva.jpg : 93 kB seinajoki_ulkokuva_2.jpg : 98 kB

Palvelut

Seinäjoen Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Seinäjoen Validia-talo vie henkilökohtaisen avustamisen palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Lisätietoa Seinäjoen Validia-talon palveluiden sisällöstä:

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen ja omaishoidon lomitus

Kotiin vietävät palvelut vammaisille

Henkilökohtainen apu

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Tietoa talosta

Vuonna 2013 valmistunut Seinäjoen Validia-talo on 20 asunnon kerrostalo. Asunnot ovat yksiöitä, kooltaan 40–41 m2, vuokra alk. 566,81 €/kk. Yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. Asunnoissa on keittiönurkkaus, jonka tasot voidaan säätää oikealle korkeudelle asukkaan toiveiden mukaan. Keittiön varusteisiin kuuluu uuni, liesi ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Jokaisessa asunnossa on parveke.

seinajoki_asunto.jpg : 71 kB seinajoki_makkari.jpg : 68 kB

seinajoki_keittio.jpg : 66 kB seinajoki_vessa.jpg : 63 kB

Asukkaiden käytössä on viihtyisä ja valoisa ruokailusali, tv:llä ja tietokoneella varustettu olohuone, yhteisöllinen keittiö, kuntoilu-/kerhohuone, sauna sekä pesukoneilla, kuivausrummulla ja mankelilla varustettu pyykkitupa. Lisäksi talossa on asuntokohtaiset varastot, yhteinen apuvälinevarasto, jossa mahdollisuus pyörätuolien lataamiseen, sisäpiha ja terassi sähkögrilleineen.

Talossa pidetään puolivuosittain asukkaiden ja henkilökunnan yhteinen virikepalaveri, jossa mietitään retkiä, juhlia tai muuta yhteistä tekemistä joka kuukaudelle. Virikevastaava suunnittelee niiden lisäksi pienempiä, yhteisiä virikehetkiä, kuten esim. Bingoa.

seinajoki_ruokala2.jpg : 88 kB seinajoki_ruokala.jpg : 83 kB

seinajoki_tv_tila.jpg : 77 kB seinajoki_aula.jpg : 86 kB

seinajoki_kph.jpg : 73 kB seinajoki_sauna.jpg : 72 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Seinäjoen Validia-talo sijaitsee Kivistön kaupunginosassa, hyvien ulkoilureittien äärellä. Matkaa kaupungin keskustaan on noin 3 km. Paikallisliikenteen busseja kulkee talon vierestä. Puolen kilometrin päässä sijaitsee erilaisten tapahtumien järjestämispaikkana tuttu Toimintojen talo. Sen yhteydestä löytyy mm. kahvila, kukkakauppa ja kampaamo.

Vapaat asunnot

Katso Seinäjoen Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesiennakko 12 €/kk ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat.

seinajoki_kaytava.jpg : 38 kB

Yhteystiedot

Seinäjoen Validia-talo,
Tervasviita 6 B,
60150 Seinäjoki
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Sonja Lehtimäki p. 044 765 0836

24/7 hoitajat
p. 040 134 4811


Sairaanhoitaja
p. 040 134 4682


Map