Rovaniemen Validia-talo

Rovaniemen Validia-talo sijaitsee keskustan tuntumassa. Lähellä ovat mm. ostoskeskukset, urheilukenttä, kauppatori ja rautatieasema.

validia_roi_julkisivu_3.jpg : 81 kB validia_roi_julkisivu_4.jpg : 79 kB

Palvelut

Rovaniemen Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa toimii Rovaniemen Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
Katso ruokalista

Lisätietoa Rovaniemen Validia-talon palveluiden sisällöstä

Palvelut Validia-talossa

Palveluasuminen

Määräaikainen asuminen

Kotiinvietävät palvelut vammaisille

Henkilökohtainen apu

Muut palvelut

Ateriapalvelu

Päivätoiminta


Tietoa talosta

Rovaniemen Validia-talo aloitti toimintansa vuonna 1979. Tiloja on vuosien mittaan remontoitu ja uudistettu asiakkaiden viihtyvyys huomioiden. Talossa on neljä kerrosta ja 34 asuntoa, joista 31 on yksiöitä, kooltaan 29–29,5 m2 ja kolme kaksioita, kooltaan 60,5 m2.

validia_roi_asunto_ikkunat_11.jpg : 34 kB validia_roi_asunto_keittio_ovi_12.jpg : 42 kB

Asukkaiden käytössä on ruokasali, oleskelutila, kuntosali, sauna, takkahuone, neuvotteluhuone, pyykkitupa, harrastetila, häkkivarasto ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.

Järjestämme yhdessä päivätoiminnan kanssa talossa erilaisia yhteisiä tapahtumia, kuten grillijuhlat ja pikkujoulut. Talossamme vierailee säännöllisesti Suomen Karva-Kaverit ry:n eläinystäviä, joihin asukkaat voivat halutessaan tutustua. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

validia_roi_ruokasali_14.jpg : 49 kB validia_roi_poro_18.jpg : 51 kB

Rovaniemen Validia-talo, Karva-Kaverit ry:n vierailu validia_roi_takka_21.jpg : 66 kB

Sijainti ja alueen palvelut

Validia-talon välittömässä läheisyydessä on niin kauppa, posti, apteekki kuin ravintola. Lähellä ovat myös mm. ostoskeskukset, urheilukenttä, kauppatori, rautatieasema, joihin pääsee helposti pyörätuolilla liikkuen.

Vapaat asunnot

Katso Rovaniemen Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovitaan palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Asukkailla on mahdollisuus pyykkihuoltoon jaautopaikan vuokraukseen.

validia_roi-22.jpg : 84 kB

Yhteystiedot

Rovaniemen Validia-talo,
Pohjolankatu 14 -16,
96100 Rovaniemi
etunimi.sukunimi@validia.fi

Palveluesimies
Kristiina Mustonen p. 044 342 1405

24/7 hoitajat
p. 040 556 8603

p. 0400 851 595


Rovaniemen Validia-päivätoiminta

Map