Yhteiskunnallinen yritys


yhteiskunnallinen_yritys__logo_vaaka__sininen.png : 51 kB


Validia Asuminen on Yhteiskunnallinen yritys. Tunnuksena siitä on Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys –merkin. Merkki voidaan myöntää, jos yritys käyttää suuren osan tuottamastaan voitosta edistämään yhteiskunnallisesti positiivisia vaikutuksia. Yrityksen liiketoiminnan tulee myös olla avointa ja läpinäkyvää. Validia Asuminen on kokonaan kotimainen yritys, jonka voitosta pääosa käytetään yrityksen palveluiden kehittämiseen sekä Invalidiliitto ry:n tarkoituksen edistämiseen.

Yhteiskunnallinen yritys –merkki toimii myös laadun takeena. Olemme ylpeitä voidessamme olla mukana tekemässä suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävää työtä ja edistämässä vammaisten henkilöiden ja ikäihmisten hyvää, turvallista asumista.

reilupalvelu_merkki_va__ri_rgb_72dpi.jpg : 62 kB
Reilu palvelu on vastuullisen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajan tuotemerkki. Merkin saaneen palveluntuottajan taloudellinen tulos ohjataan oman toiminnan kehittämiseen ja kansalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Reilu palvelu -merkki kertoo myös vahvasta asiakasosaamisesta ja siitä, että palvelutuotantoamme ohjaa Invalidiliitto ry:n kanssa yhteinen arvopohja. Asiakkaallemme se merkitsee turvaa ja laadukasta palvelua.


inspecta_netti_2012.jpg : 65 kB

Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä laatusertifikaatti varmentaa, että Validia Asumisen laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2008 -standardin vaatimukset. ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi. Sertifikaatti osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.LuotettavaKumppaniyritys


Luotettava kumppani -merkki kertoo, että Validia Asuminen täyttää tilaajavastuulain vaatimukset.