Yhteiskunnallinen yritys


yhteiskunnallinen_yritys__logo_vaaka__sininen.png : 51 kB


Validia Asuminen on Yhteiskunnallinen yritys. Tunnuksena siitä on Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys –merkin. Merkki voidaan myöntää, jos yritys käyttää suuren osan tuottamastaan voitosta edistämään yhteiskunnallisesti positiivisia vaikutuksia. Yrityksen liiketoiminnan tulee myös olla avointa ja läpinäkyvää. Validia Asuminen on kokonaan kotimainen yritys, jonka voitosta pääosa käytetään yrityksen palveluiden kehittämiseen sekä Invalidiliitto ry:n tarkoituksen edistämiseen.

Yhteiskunnallinen yritys –merkki toimii myös laadun takeena. Olemme ylpeitä voidessamme olla mukana tekemässä suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävää työtä ja edistämässä vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden turvallista asumista.


fi_iso_9001_iso_14001_lores.jpg : 107 kB

Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä laatusertifikaatti varmentaa, että Validia Asumisen toimintajärjestelmä täyttää ISO 9001 ja ISO 14001:2015 -standardien vaatimukset. Sertifikaatit osoittavat yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. LuotettavaKumppaniyritys


Luotettava kumppani -merkki kertoo, että Validia Asuminen täyttää tilaajavastuulain vaatimukset.