Thumbnail

Palvelut

Turvallista ja omannäköistä elämää.

Toteututamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti, omien tarpeidesi ja voimavarojesi mukaan.

Tutustu tukea ja turvaa tuoviin palveluihimme, joiden avulla voit elää mahdollisimman itsenäistä elämää.
Thumbnail
Henkilökohtainen apu
Henkilökohtainen apu mahdollistaa sinulle itsenäisen, yhdenvertaisen elämän arjessa - ja auttaa sinua olemaan osa yhteiskuntaa. Palvelun avulla voit toteuttaa omia valintojasi niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin.
Thumbnail
Palveluasuminen
Tuemme sinun omannäköistä, itsenäistä ja turvallista elämää omassa kodissasi. Saat meiltä apua, tukea ja palveluita oman tarpeesi mukaan.  
Thumbnail
MONA Asuminen®
MONA Asuminen on tarkoitettu erityiseen vaativaan asumiseen. Se on asiakas- ja toimintakeskeistä asumista, jossa korostuu jokaisen oma osallisuus, vaikuttavuus ja turvallinen asuinympäristö.
Thumbnail
Arvioiva ja valmentava asuminen
Haluaisitko asua itsenäisesti, mutta et tiedä, mihin taitosi ja voimavarasi riittävät?
Arvioiva ja valmentava asuminen antaa sinulle luotettavan arvion toimintakyvystäsi ja tietoa, millaista tukea tarvitset mahdollisimman itsenäiseen elämään.
Thumbnail
Määräaikainen palveluasuminen ja omaishoidon lomitus
Määräaikainen asuminen on turvallinen ratkaisu lyhytaikaiseen ja tilapäiseen palveluasumiseen. Voit asua itsenäisesti, mutta saat apua, tukea ja palveluita sovitun mukaan, tarvittaessa 24/7.
Thumbnail
Hengitysvajeasiakkaiden palveluasuminen
Tarjoamme tehostettua palveluasumista hengitysvajeisille asiakkaille Tampereen Validia-talon hengitysvajeyksikössä. Asiakkaamme tarvitsevat tehostettua hoivaa ja jatkuvaa valvontaa ympäri vuorokauden.
Thumbnail
Aivovamman saaneen henkilön palveluasuminen
Tarjoamme tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista aivovamman saaneille henkilölle Tampereen Validia-talossa. Tavoitteemme on turvallinen, sujuva arki ja vahvistava vertaistuki.
Thumbnail
MONA Kotiin
MONA Kotiin on kuntouttava asumismuoto, jossa korostuu osallistuva asuminen ja laaja-alainen verkostotyöskentely. Tukea asumiseen on saatavana 24/7 omaan kotiisi.
Thumbnail
Kotihoito
Kotihoito tuo turvaa omassa kodissasi elämiseen. Saat säännöllistä tukea arkipäivän askareisiin ja tarvittaessa sairaanhoitoa, jotta voit asua omassa kodissasi mahdollisimman pitkään. 
Thumbnail
Päivätoiminta
Päivätoiminnassamme lisäät vauhtia päivääsi! Järjestämme arkisin monipuolista toimintaa vammaisille henkilöille. Suunnittelemme toimintaa aina yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Thumbnail
Ateriapalvelu
Ateriapalvelun kautta voit tilata kaikki päivän ateriasi. Voit nauttia ateriat talon yhteisissä tiloissa – vaikka yhdessä vieraidesi kanssa. Meiltä voit myös tilata herkulliset tarjoilut omiin juhlatilaisuuksiisi.
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake